Здравейте колеги. Пак ше споделям с вас. Днес си почистих на ултразвук дюзите на инжекциона. Прекрасно е! Все едно карате нова кола. Ускорението е невероятно, двигателчето мърка мърка (да чукна на дърво). Цялата работа ми струваше 35 кинта. Ако си занесете дюзите на ръка (демек вие да си демонтирате) 20 кинта. Тва е. Знаете ме от къде съм, който иска да се обажда за инфо - 0886402189 Георги.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дюзи
Collapse
X
-
Резултата наистина е добър,аз на старата ги чистих и наистина се едно карах друга колаFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
-
Re: Дюзи
Първоначално публикувано от leshoiadЗдравейте колеги. Пак ше споделям с вас. Днес си почистих на ултразвук дюзите на инжекциона. Прекрасно е! Все едно карате нова кола. Ускорението е невероятно, двигателчето мърка мърка (да чукна на дърво). Цялата работа ми струваше 35 кинта. Ако си занесете дюзите на ръка (демек вие да си демонтирате) 20 кинта. Тва е. Знаете ме от къде съм, който иска да се обажда за инфо - 0886402189 Георги.http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
www.ico83.snimka.bg/[/url]
Comment
-
Еххх...сега ше ме накараш да си ги изчистя и аз.....
В София някой да препоръча къде????
Мисля при Ники Златков имаше.... не помня???? Ако знае някой и другаде казвайте?
leshoiad, приятелю сподели сега дали нещо има и други положителни промени...разход....туй онуйAlfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Първоначално публикувано от leshoiadПропър още нищо не мога да кажа за разхода щото я взех от сервиза и право в къщи на компа. Нека да я покарам 2-3 дена и ше докладвам.
Аиначе супер за манипулацията. Аз лятото се бях навил и после нещо забравих....но сега май скоро ще мина и през тази процедураAlfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
Comment